Filteren op

Krabpalen

Krabpalen

 • Topmast Krabpaal TOM...

  Krabpaal Tom Zwart is een waar krab- en klimparadijs voor uw kat. Het is een schitterend ontworpen krabpaal met diverse plateaus, hangmatten, krabpalen, een ladder en een huisje. Krabpaal Tom is door zijn vele plateaus en hangmatten ook heel geschikt voor een huis waar meerdere katten wonen. De krabpalen hebben een diameter van 7 centimeter en zijn voorzien van het ruwe sisal waarmee uw kat zijn of haar nagels in topconditie kan houden.

  € 59,95
 • Topmast Krabpaal...

  Krabpaal Florida is een hele mooie en luxe afgewerkte krabpaal van Topmast met meerdere ligplateaus, een mooie ronde slaapton, een hangmat en meerdere speeltjes. De Florida heeft een uniek ontwerp met twee afzonderlijke bodemplaten. Hij is bekleed met een mooie zwart met witte pluche stof. Natuurlijk wel met uitzondering van de krabpalen zelf, want die zijn bekleed met het ruwe sisal materiaal waardoor katten er heerlijk hun nagels aan kunnen krabben.

  € 76,99
 • Happy Place Pluche...

  Wilt u een heerlijk plaatjes creëeren voor uw kat? Dan is dit kattenhuis heerlijk! De zacht ondergrond zorgt voor een echt bed effect. Daarnaast is het afgedekt waardoor het net een huisje is voor uw kat.

  Afmeting:40 x 40 x 35 cm

  € 18,50