List of products by brand TRIXIE

 • Trixie - Beloningzakje

  In dit zakje kun je niet alleen de beloningssnoepjes voor jouw hond bewaren, maar ook zijn poepzakjes. Het beloningszakje haak je makkelijk vast aan de riem van jouw hond. Zo heb je je handen en zakken vrij als je met jouw hond naar buiten gaat! Aan de zijkant van het zakje zit nog een extra zakje wat je dicht kunt doen met klittenband. Het zakje zelf kun je makkelijk dicht doen door het touwtje aan te trekken. 
  Alle poepzakjes van het merk Trixie passen in dit zakje. 
  Materiaal: polyester
  Afmeting: 10x13 cm
  € 9,99
 • Trixie - Dog Activity...

  In dit zakje kun je de beloningssnoepjes voor jouw hond bewaren. Door de musketonhaak aan het zakje kun je hem aan de looplijn van jouw hond bevestigen en zo meenemen op pad. Het zakje zelf is makkelijk af te sluiten door de clip erop en is makkelijk te reinigen.
  Materiaal: polyester
  Afmeting: 7x9 cm
  € 3,99
 • Trixie - Dog Activity...

  Beloon goed gedrag van jouw hond met een klik van deze clicker en daarna een traktatie. Bouw de traktatie steeds vaker af zodat jouw hond het geluid van de clicker als beloning voor goed gedrag ziet. 
  De clicker kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen door het polsbandje waaraan de clicker geleverd wordt. Door het handige trekmechanisme kun je het polsbandje losmaken van de clicker.
  Behalve voor de hond is de clicker ook te gebruiken voor een katten, konijnen en vogels. De clicker wordt geleverd met handig instructieboekje.
  € 6,45
 • Trixie - Voerbak...

  Leuke keramische voerbak voor de kat. De bak heeft de vorm van een kattenkop en is makkelijk toegankelijk voor de kat door de schuine randen. Een stevige voerbak verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

  Afmeting: 12 cm

  € 4,49